У ПП «Центр-Монтаж-Енерго» відзначили Всесвітній день охорони праці

Яскраво, плідно і натхненно – саме так відбулося засідання круглого столу, приурочене Всесвітньому дню охорони праці на базі приватного підприємства  «Центр-Монтаж-Енерго».

  • У заході взяли участь представники керівництва управлінь Державної служби з питань праці та інспекційної діяльності у Черкаській області, інспектори, інженери з охорони праці провідних підприємств Черкащини та керівники підприємства.
  • Цьогоріч Всесвітній день охорони праці проходив під гаслом «Вплив змін клімату на безпеку та гігієну праці».  Об’єднала учасників засідання тема, що торкалася питань безпеки праці на підприємствах в умовах війни та інших не менш важливих питань. У ході обговорення інженери поділилися знаннями та обмінялися досвідом, визначили пріоритети подальшої співпраці.
  • Одним із ключових питань було обговорення впровадження на підприємствах зеленої енергетики, за якою – майбутнє країни.
  • Психолог Владислава Швець розповіла, як поліпшити психоемоційний стан працівників на виробництві в умовах війни, та провела присутнім тренінг.