Слухачі навчально-курсового комбінату успішно опанували робітничу професію «Зварник пластмас»

Сучасні реалії ринку робітничих професій потребують високого рівня знань, умінь і навичок випускників закладів професійної освіти. На базі ВСП «Навчально-курсовий комбінат» ПП «Центр-Монтаж-Енерго» для цього є всі можливості.

Саме тому і географія навчання курсового комбінату поширюється на різні регіони України. Зокрема, щоб заглибитися в теоретичні тонкощі стикового і терморезисторного зварювання полімерних труб та отримати практичний досвід, до навчального закладу приїхали представники Житомирської філії ТОВ «Газорозподільчі мережі України».

Викладачі акцентували увагу на важливій особливості навчальної програми – терморезисторному зварюванні – складній техніці, яка є невід’ємною частиною галузі зварювання полімерних труб.

Після навчання та перевірки державною кваліфікаційною комісією кваліфікаційних пробних робіт слухачі отримали документ – свідоцтво зварника пластмас.

Особливу вдячність слухачі висловили майстру Юрію Молчанову – компетентному фахівцеві з багаторічним досвідом у галузі зварювання полімерних труб.

«Майстер зрозуміло й доступно пояснював особливості зварювання. Отримані знання, вміння і навички ми  мали змогу показати під час практичних занять», -діляться враженнями чоловіки.

Позитивні відгуки слухачів –  свідчення того, що НКК ПП «Центр-Монтаж-Енерго» успішно рухається у правильному напрямку: надає спеціалізовану освіту та практичний досвід у сфері зварювання пластмас. При цьому не забуваючи переймати передовий досвід у галузі зварювання полімерів.