Відбулася презентація унікальної книги «Шлях світла»

На базі підприємства «Центр-Монтаж-Енерго» презентувалася книга «Шлях світла», сторінки якої народжувалися у  його стінах, тому й зустріч представників енергетичної галузі з книгою відбулася в компанії, яка продовжує славні традиції енергетичної галузі.

Ідея написання книги належить колишньому директору Уманського підприємства електричних мереж Петру Добровольському, сорокарічний досвід якого знайшов відображення на сторінках енергетичного літопису.  

Цей важливий проєкт втілився у життя завдяки праці багатьох людей, зокрема, автору, який зумів зібрати унікальні  свідчення зі спогадів людей про розвиток енергетики Черкащини з різних періодів історії.

Книга «Шлях світла» побачила життя дякуючи меценатству Володимира Кокодзея, керівника успішного підприємства «Центр-Монтаж-Енерго», що вже півтора десятиліття займається різноманітними роботами в галузі енергетики України.

Без допомоги досвідченого журналіста Валентини Устинової книга не була б такою живою й світлою, вона майстерно виклала факти від перших паростків енергетики до її зародження в Черкаській області у розрізі різних історичних періодів.

«Шлях світла» – унікальна книга в своєму роді з кількох причин:

  • вона охоплює різні аспекти енергетики: виробництво, розподіл, транспортування та використання енергії в Черкаській області;
  • книга «Шлях світла» стане джерелом для подальших наукових досліджень студентів та науковців, які вивчають історію енергетики та регіональний розвиток цієї галузі.

Теплу, затишну атмосферу зустрічі сивочолих ветеранів енергетичної галузі з головною героїнею ЕНЕРГЕТИКОЮ створила ведуча Оксана Князєва, яка провела захоплюючу мандрівку сторінками книги.

Дякуємо всім, хто підтримав чудовий проєкт та долучився до створення прекрасної книги, яка стане цінним надбанням громадськості.