ВСП «Навчально-курсовий комбінат» співпрацює з Центрами зайнятості

Реалії сучасного життя вносять свої корективи на запити  та потреби ринку праці. Відокремлений структурний підрозділ «Навчально-курсовий комбінат», що працює на базі ПП «Центр-Монтаж-Енерго», вже третій рік поспіль функціонує на ниві професійної освіти.

 Тісно співпрацюючи з усіма ланками: Центрами зайнятості, освітянами, роботодавцями, навчальний заклад пропонує свої послуги з охорони праці, підвищення кваліфікації та здобуття нових робітничих професій. 

У переліку професій, наданому Міністерством економіки України, є чимало  професій та спеціальностей, які можуть здобути слухачі у навчально-курсовому комбінаті за наявності ваучерів, виданих Центрами зайнятості.

  • Ваучер – документ, що дає право перенавчитися чи підвищити кваліфікацію за затвердженим переліком професій та спеціальностей у закладах освіти чи в роботодавця.

Саме з цією метою  26 жовтня відбулася зустріч очільників Черкаського та Уманського Центрів зайнятості з керівництвом підприємства «Центр-Монтаж-Енерго» та Навчально-курсового комбінату, впродовж якої представники державних служб ознайомилися з потужною матеріально-технічною базою та викладацьким складом закладу.

Відокремлений структурний підрозділ «Навчально-курсовий комбінат» має всі можливості проводити підготовку слухачів за різними робітничими професіями, зокрема, навчати без відриву від виробництва. До послуг слухачів – класи, оснащені допоміжними стендами, та сучасна техніка.

Керівники обласного та міського державних Центрів зайнятості надали інформацію про порядок видачі ваучерів на проведення професійного навчання та домовилися про подальшу співпрацю з керівництвом закладу.