Навчально-курсовий комбінат навчає водіїв навантажувачів

Однією із затребуваних професій на ринку праці є професія водіїв навантажувача. Роботодавці потребують висококваліфікованих робітників з даної професії.

Навчально-курсовий комбінат ПП «Центр-Монтаж-Енерго» надає послуги з підготовки, перепідготовки, підвищення кваліфікації та професійно-технічного навчання водіїв навантажувача. Освітній заклад має ліцензію Міністерства освіти і науки України для проведення професійно-технічного навчання за робітничою спеціальністю «Водій навантажувача».

На базі навчального закладу, який має потужну матеріально-технічну базу, є всі умови для проведення занять дистанційно та з практичними заняттями. Слухачі здобувають знання, вміння та навички з даної професії також за допомогою онлайн-навчання – викладач та слухачі проводять колективну роботу на платформі  «Zoom» у формі відеоконференції.

 Дистанційне навчання дає змогу отримати відповіді від компетентних викладачів на всі професійні питання слухачів, обмінятися досвідом та в кінцевому результаті отримати відповідні документи.

Двері Навчально-курсового комбінату відчинені для всіх охочих!