У нас – сучасний підхід до підготовки кваліфікованих робітників


Згідно з рішенням МОН України підтверджено спроможність ВСП Навчально-курсовий комбінат ПП «Центр-Монтаж-Енерго» на провадження освітньої діяльності в галузі професійної (професійно-технічної) освіти  з підготовки кваліфікованих робітників та підвищення кваліфікації за професіями:  7241 «Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування», 8334 «Водій навантажувача», 8232 «Зварник пластмас», 8333 «Машиніст крана кранівник», 8162 «Оператор котельні», 7215 «Стропальник».
На базі ВСП Навчально-курсовий комбінат ПП Центр-Монтаж-Енерго здобувач освіти Молчанов Юрій складав екзамен із професії «Зварник пластмас».

Виконуючи зварювання труби діаметром 110 мм терморезисторним способом з використанням апарату для терморезисторного зварювання KamiTech  KmT  2k5  S, слухач під керівництвом наставника та працівників компанії ПП Центр-Монтаж-Енерго продемонстрував ґрунтовні теоретичні та практичні знання, отримані під час професійно-теоретичної та професійно-практичної підготовки.
Замовники високо оцінили виконану роботу. На практиці здобувач освіти мав змогу не тільки показати і проявити себе, але й перейняти безцінний досвід від кваліфікованих робітників підприємства «Центр-Монтаж-Енерго».
Запрошуємо на навчання слухачів з числа дорослого та незайнятого населення.
 
Телефони для довідок: 067-957-82-30
050-443-14-89
 Для листування: 2021cme@gmail.co