Захистіть своє майбутнє разом з нами!

У період з 10 по 16 грудня 2021 року відокремленим структурним підрозділом «Навчально-курсовий комбінат» ПП «Центр-Монтаж-Енерго» проведено навчання керівників підприємств та інженерно-технічних працівників з питань охорони праці.

16 грудня 2021 року відбулась перевірка знань слухачів комісією Управління Держпраці у Черкаській області на чолі з начальником Управління Лазарєвою О. М.. Враховуючи вимоги нормативно-правових актів з охорони праці та динамічні зміни у відповідних галузях, комбінатом розроблено робочі навчальні плани та програми, за якими проводиться  навчання. Слухачі під час навчання мали змогу навчатись, як очно так і
«офлайн», контроль знань проводився на онлайн платформі у тестовому режимі. За результатами екзамену замовники послуг продемонстрували достатній рівень підготовки.

Вище вказані методичні матеріали передбачають вивчення новітнього обладнання, виробів, товарів, матеріалів, сучасних технологічних процесів, засобів механізації і автоматизації, правил і вимог їх безпечної експлуатації та ін.