Співпраця ВСП “Навчально-курсовий комбінат” із Центрами зайнятості

Професія опалювача і кочегара налічує не одну сотню років. З розвитком опалювального обладнання, застосуванням нових видів палива і розширенням завдань з обігріву приміщень все більшого значення набуває навчання фахівців.

На замовлення Уманського міського та районних центрів занятості на базі Відокремленого структурного підрозділу «Навчально-курсовий комбінат» приватного підприємства «Центр –  Монтаж – Енерго» проведено підвищення кваліфікації безробітних за навчальною програмою «Сучасні вимоги до виконання робіт з обслуговування котелень підприємств, установ та організацій».

   На навчальних курсах велика увага приділена вивченню посудин під тиском, їх улаштування та заходам безпеки при поводженні з ними, а також питанням охорони праці та здоров’я працівників котельні.

Вивчаються контрольні прилади і пристрої захисту, правила експлуатації та порядок поводження персоналу в аварійних ситуаціях.  

Запрошуємо на професійне навчання працівників робітничих професій, перелік яких ви можете знайти на нашому сайті за посиланням:

http://с-m-energo.com.ua/learning

Або за телефоном:
+38 067 957 82 30 – консультування та супровід з питань охорони праці
+380 63 613 03 65 – заявка на навчання
+380 50 443 14 89 – з питань професійно- технічного навчання