«Центр-Монтаж-Енерго» оснащує вимірювальні лабораторії сучасним обладнанням

Для безпечного виконання робіт в умовах міської забудови та організації обслуговування мереж газопостачання, водопостачання та водовідведення необхідно мати набір приладів, які можуть дистанційно визначати координати та місце знаходження трубопроводів, кабельних та інших мереж.

 Керівництво компанії «Центр-Монтаж-Енерго» постійно вдосконалює виробництво, підвищує кваліфікацію працівників.   

На базі ПП «Центр-Монтаж-Енерго» відбувся семінар із представниками товариства «Ю-НІК» м. Миколаїв, які є вітчизняними виробниками приладів, призначених для пошуку траси акустичним методом поліетиленових, стальних, чавунних, азбестоцементних і керамічних трубопроводів, пошуку траси за допомогою індукційного методу металевих трубопроводів і силового кабелю за наведеним сигналом від промислової мережі частотою 50 або 100 Гц.

Спеціалісти на практиці довели універсальність пошукової апаратури АПГК-015/2, яка безпомилково визначає витік рідини із пошкодженого трубопроводу, газу в газопроводі та пошуку нещільного закриття засувок і кранів з рідиною.

  Для участі в роботі заходу були запрошені представники  КП «Уманьводоканал», ПРАТ «Уманьгаз» та інші представники підприємств Уманщини.