Колективи ПП «Центр-Монтаж-Енерго» та ВСП «Навчально-курсовий комбінат» висловлюють вдячність за співпрацю колишньому директору Миколі Горошку

На базі підприємства ПП «Центр-Монтаж-Енерго» в 2021 році стартував успішний навчальний проєкт – створення відокремленого структурного підрозділу «Навчально-курсовий комбінат», основним напрямком діяльності якого є навчання працівників, які залучаються до робіт з підвищеною небезпекою, безпечних методів виробництва. Навчальний заклад отримав від Міністерства освіти і науки України ліцензії на впровадження освітньої діяльності з підготовки фахівців за 10-ма робітничими професіями – на первинне навчання і на підвищення кваліфікації.

Очолював навчальний заклад до січня 2024 року Микола Горошко – висококваліфікований фахівець з багаторічним досвідом у галузі охорони праці. Власне, ініціатива та велика заслуга в створенні навчальної бази належала саме йому – він добре розумів дефіцит робочих кадрів в економіці та бачив перспективи розвитку проєкту, тому, по суті, він дав хороший старт новоствореному комбінату.

За час роботи на керівній посаді Микола Тимофійович професійним досвідом ділився з усіма, хто потребував його консультацій, успішно виконував усі послуги замовників.

 Микола Горошко володів діловими якостями, притаманними керівнику: виваженість рішень, врівноваженість та коректність у спілкуванні з клієнтами, швидке опанування сучасних технологій допомагали успішно виконувати поставлені завдання.

Колектив ВСП «Навчально-курсовий комбінат» зичить колишньому директору всіляких гараздів у здійсненні нереалізованих планів і задумів, адже досконале знання справи, мудрість та неоціненний досвід Миколи Горошка стануть запорукою подальшого розвитку галузі охорони праці.