Зварники пластмас отримали документи про професійну освіту

Представники Державного підприємства «Національна атомна енергогенеруюча компанія «Енергоатом» (Відокремлений підрозділ «Хмельницька атомна електрична станція») та ОКВП «Дніпро-Кіровоград» на базі навчального закладу ВСП «Навчально-курсовий комбінат» ПП «Центр-Монтаж-Енерго» після навчання за професією «Зварник пластмас» отримали не тільки теоретичні знання, практичні навички, а й документи про професійну освіту. У присутності членів кваліфікаційної комісії слухачі виконували комплексно-кваліфікаційні завдання із професії, продемонструвавши   високий рівень здобутих знань.

Своїми враженнями про навчання, його результативність ділиться інструктор відділу підготовки ремонтного персоналу Відокремленого підрозділу «Хмельницька атомна електрична станція» Микола Верхогляд:

Перебуваючи на навчанні у відокремленому структурному підрозділі «Навчально-курсовий комбінат» компанії «Центр-Монтаж-Енерго», зробив висновок, що завжди потрібно вдосконалювати свої знання з професії, а на даному підприємстві для цього є всі можливості: сучасне обладнання і висококваліфіковані спеціалісти. Я сподіваюся на подальшу співпрацю між нашими компаніями та впевнений, що в майбутньому багато людей зможуть підвищити свою кваліфікацію та отримати фахові знання із професії «Зварник пластмас» на новітньому обладнанні, адже підприємство слідкує за новинками в цій галузі.

ВСП «Навчально-курсовий комбінат» готовий до співпраці та  відчинить двері для здобуття знань з робітничих професій усім охочим.