Відбулася атестація слухачів професії “Машиніст (кочегар) котельні”

На базі ВСП НКК ПП «Центр-Монтаж-Енерго» 24-25 липня відбулася атестація слухачів групи МК-1 із професії «Машиніст (кочегар) котельні» ІІ-ІІІ розряду. Ця професія затребувана на ринку праці, тому користується попитом серед роботодавців. Керівництво підприємства дбає про відповідність матеріально-технічної бази вимогам навчальних програм, тож має прекрасні можливості підготувати кваліфікованих працівників для робітничої галузі.

У навчально-курсовому комбінаті, укомплектованому навчальними лабораторіями,  кабінетами та майстернями, оснащеними  за сучасними вимогами, працюють педагогічні працівниками з відповідним рівнем фахової освіти. Щороку оновлюються та впроваджуються у навчальний процес новітні виробничі технології.

Атестація професії «Машиніст (кочегар) котельні» ІІ-ІІІ розряду відбулася за участі експертної комісії, яка оцінювала знання, вміння і навички з професійно-теоретичної та професійно-практичної частини навчання. Слухачі у виробничій лабораторії мали змогу не тільки показати свої знання, а й поділитися досвідом з колегами. ВСП «Навчально-курсовий комбінат» продовжує набір слухачів на робітничі професії, з якими ви можете ознайомитися на сайті компанії «Центр-Монтаж-Енерго».