Успішно складений іспит із професії “Тракторист- машиніст с/г виробництва”

ВСП «Навчально-курсовий комбінат»,  створений у 2021 році на базі ПП «Центр-Монтаж-Енерго», вже кілька років поспіль успішно готує  фахівців за 10-ма робітничими професіями згідно з ліцензіями МОН України.

Навчальний заклад має хорошу матеріально-технічну базу: сучасні екскаватори-навантажувачі, міні-екскаватори, трактори різних марок.

Слухачі навчальних груп під керівництвом досвідчених майстрів удосконалюють свої знання з практичної та теоретичної бази та набувають навичок з водіння різноманітної техніки.

Трактористи-машиністи сільськогосподарського виробництва 23 березня складали екзамен згідно з пройденим навчальним планом, який включав як теоретичну, так і практичну підготовку.

Комісія відокремленого структурного підрозділу за участю голови комісії, представника ГУ Держпродспоживслужби Осипчука Максима Володимировича, членів комісії – директора ВСП   «Навчально-курсовий комбінат» Горошка Миколи Тимофійовича та заступника директора Свиридюка Віталія Вікторовича провела перевірку теоретичних та практичних знань для присвоєння кваліфікації «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва».

Колектив висококваліфікованих викладачів ВСП «Навчально-курсовий комбінат» запрошує на навчання слухачів за різними робітничими професіями, адже в нас ви можете не тільки підвищити свій кваліфікаційний рівень, а й здобути додаткову професійну освіту!