Захистіть своє майбутнє разом з нами!

У період з 11 по 20 квітня 2022 року відокремленим структурним підрозділом «Навчально-курсовий комбінат» ПП «Центр-Монтаж-Енерго» проведено навчання посадових осіб та спеціалістів компанії ПОСП «Уманський тепличний комбінат».

По завершенню навчання відбулась онлайн перевірка знань з питань охорони праці в комісії Управління Держпраці в Черкаській області. Організований  у нашому закладі навчальний процес надав можливість слухачам підприємства підвищити кваліфікацію, розвинути професійні здібності, набути, відновити чи поновити знання і вміння. Враховуючи вимоги державних стандартів, нормативно-правових актів з охорони праці та динамічні зміни у відповідних галузях, розробляються нові робочі навчальні плани та програми, за якими проводиться  навчання.

Також до всесвітнього дня «Охорони праці», який відзначається в нашій країні 28 квітня, проведено семінар «Культура безпеки праці».

Оголошуємо набір слухачів для подальшого навчання посадових осіб та працівників підприємств та організацій з питань охорони праці та професійного навчання.

Працюємо для країни, підтримуємо державу.

Слава Збройним Силам України! Україна Переможе!