Проведено навчання медичного персоналу

У період з 4 по 8 жовтня 2021 року відокремленим структурним підрозділом «Навчально-курсовий комбінат» ПП «Центр-Монтаж-Енерго» проведено навчання медичного персоналу, що здійснює експлуатацію обладнання, яке працює під тиском, а саме кисню медичного в   КНП “Уманська центральна районна лікарня” Паланської сільської ради.

Під час перевірки знань з питань охорони праці в комісії Управління Держпраці в Черкаській області за участю першого заступника начальника Щербатої Ірини Миколаївни персонал лікарні продемонстрував знання з НПАОП 0.00-1.65-88, НПАОП 01.0-1.02-18. За результатами перевірки знань працівники лікувального закладу були допущені до експлуатації обладнання, що працює під тиском (середовище – кисень медичний).

Наш заклад має змогу організувати навчальний процес, як на нашій базі, так і на базі замовника або за допомогою дистанційної форми. Це дає можливість слухачам підвищити кваліфікацію, розвинути професійні здібності, набути чи поновити знання і вміння.

Запрошуємо підприємства, організації до плідної співпраці. Про перелік курсів з навчання посадових осіб та спеціалістів можна дізнатись за посиланням http://c-m-energo.com.ua