Проведено навчання з охорони праці у Звенигородському районі

Навчально-курсовим комбінатом ПП «Центр-Монтаж-Енерго»  в Звенигородському районі розпочато спеціальне навчання  з питань охорони праці  з метою   вивчення  працівниками,  які залучаються до виконання робіт з підвищеною небезпекою,    вимог    відповідних нормативно-правових актів з охорони праці.

 Під час проведення навчання було продемонстровано, що навчальний заклад   може  проводити навчання   як традиційними  методами,  так  і  з  використанням  сучасних  видів навчання – модульного, дистанційного тощо, а також з  використанням технічних    засобів   навчання:   аудіовізуальних,   комп’ютерних навчально-контрольних систем, комп’ютерних тренажерів.

Наступний етап навчання вирішили провести онлайн з підтвердженням засвоєння матеріалу у вигляді тестів по кожному з нормативно-правових актів з охорони праці.

Результатом навчання стане перевірка знань в комісії Управління Держрпраці у Черкаській області,  де буде  проведено оцінювання результатів навчання та спроможність посадових осіб організовувати та виконувати роботи з підвищеною небезпекою.

Наступний аналогічний захід заплановано провести на Жашківщині 17. 02.2022  о 10 год. в приміщені Жашківської міської  територіальної громади.

Захистіть своє майбутнє  разом з нами!